Radionica za Ad hoc projekte – prijavite se!

On-line informativna radionica s radionicom popunjavanja prijavnog obrasca i obrasca proračuna za prijavu Ad-hoc akcijskih projekata održat će se 8. travnja 2021. godine s početkom u 10 sati na Zoom platformi.

Svrha radionice je informirati potencijalne prijavitelje o samom Pozivu te specifičnostima Poziva za Ad hoc akcijske projekte. Naglasak će biti na prihvatljivim aktivnostima koje mogu biti financirane kroz ovaj Poziv te kako uspješno prijaviti svoj projekt. Predviđeno trajanje radionice je tri sata.

Rok za prijavu na radionicu je 07. travnja 2021. u 12:00 sati.

Poveznica za prijavu: https://forms.gle/DKsgfhs4pdA6UEF89

Podsjećamo, Poziv za ad hoc akcijske projekte otvoren je još u ožujku 2020. godine kao trajno otvoreni poziv za podršku organizacijama civilnog društva u situacijama koje zahtijevaju hitan odgovor, bilo u odnosu na neposredne izazove i prijetnje (primjerice, pritisci na građanski prostor i pojave govora mržnje) ili na neposredne prilike za utjecaj na javno mnijenje i političke procese kroz različite oblike sudjelovanja građana i javnog djelovanja, uključujući kampanje, zagovaranje, pravne, komunikacijske ili druge.

Do sada je podržan 21 projekt s ukupno 102.586,11 eura, a raspoloživo je još 112.413,89 eura.

Povečanje slova