Poziv na online usmeno predstavljanje projektne ideje – mali projekti

Kao dio aktivnosti podrške zainteresiranim prijaviteljima na Poziv za prijavu malih projekata u okviru Fonda za aktivno građanstvo u Hrvatskoj u periodu od 28. ožujka do 22. travnja 2022. godine prijaviteljima je na raspolaganju mogućnost online usmenog predstavljanja projektne ideje te dobivanja usmenih i pismenih savjeta i preporuka za razvoj projektne ideje u kvalitetnu, cjelovitu i relevantnu prijavu prijedloga projekta od strane predstavnika tima za izgradnju kapaciteta Fonda.

Ovaj oblik podrške dostupan je svim zainteresiranim prijaviteljima na ovaj Poziv a posebno je usmjeren na prijavitelje s manje ili bez iskustva u razradi projektnih ideja u cjelovite prijave prijedloga projekta. Trajanje predstavljanja projektne ideje ograničeno je na 30 minuta po zainteresiranom prijavitelju, a održavat će se na cloud platformi Zoom. Prijave za predstavljanje projektnih ideja moguće su od 8. ožujka 2022.

Kako se prijaviti?

Prijavitelji koji žele koristiti ovaj obliku podrške trebaju poslati poruku na adresu e-pošte podrska@acfcroatia.hr (Predmet: Prijava na online usmeno predstavljanje projektne ideje – NAZIV ORGANIZACIJE PRIJAVITELJA). Po zaprimanju prijave prijavitelju će biti poslana poveznica na Doodle kalendar radi odabira jednog od ponuđenih termina za predstavljanje projektne ideje. U Doodle kalendar potrebno je upisati naziv organizacije, zainteresiranog prijavitelja. Po odabiru termina na istu adresu elektronske pošte bit će poslana poveznica za pristupanje sastanku na cloud platformi Zoom.

Zainteresirani prijavitelji mogu, ako žele, ispuniti Prijavni obrazac za sudjelovanje na online usmenom predstavljanju projektne ideje i poslati ga u otvorenom formatu (Word dokument) na adresu elektronske pošte podrska@acfcroatia.hr. Prijavni obrazac služi kao predložak za pripremu usmenog predstavljanja projektne ideje. Iako ispunjavanje tog obrasca nije obvezno i nije uvjet za sudjelovanje na predstavljanju projektne ideje, cjelovito ili djelomično ispunjavanje istog omogućit će kvalitetniju pripremu online sastanka, kako predstavnika prijavitelja, tako i predstavnika tima za izgradnju kapaciteta Fonda.

Još i ovo!

Kao dio pripreme za usmeno predstavljanje projektne ideje preporučuje se i:

Za sudjelovanje na sastanku na cloud platformi Zoom potrebno je osigurati stabilnu internetsku vezu te opremu za nesmetanu i neposrednu usmenu komunikaciju na daljinu (funkcionalne slušalice i mikrofon ili zvučnici i slično). Preporučuje se prethodno instaliranje desktop aplikacije na računalo. Aplikaciju je moguće besplatno preuzeti na poveznici https://zoom.us/.

Sva druga pitanja i zahtjevi za informacije vezane uz ovaj Poziv se upućuju isključivo na adresu e-pošte podrska@acfcroatia.hr do 24. travnja 2022. godine, a sva relevantna pitanja i odgovori tjedno se objavljuju na mrežnoj stranici Fonda https://acfcroatia.hr/faq/.

Povečanje slova