Podrška traženju partnerskih organizacija u Hrvatskoj

Kako smo tijekom zadnjih nekoliko dana dobili veći broj upita zainteresiranih organizacija za dodatnom podrškom u procesu traženja mogućih partnera među organizacijama civilnog društva u Hrvatskoj, otvaramo mogućnost prijave u bazu podataka za sve organizacije koje su zainteresirane za povezivanje i suradnju na razvoju projektnih prijava za pozive u okviru Fonda za aktivno građanstvo u Hrvatskoj.

Na POVEZNICI je dostupan kratki obrazac iskaza interesa s osnovnim informacijama o organizaciji (kontakt podacima, programskim područjima rada, geografskom području rada i sl.) koja traži potencijalne partnerske organizacije civilnog društva.

Ovaj obrazac će biti trajno dostupan jer je namijenjen ne samo trenutno otvorenim pozivima, već i svim budućim planiram pozivima. Više informacijama o budućim pozivima možete pronaći na poveznici https://acfcroatia.hr/natjecaji/

Podrška Upravitelja Fonda u Hrvatskoj je isključivo vezana uz razmjenu informacija o zainteresiranim organizacijama, ne i davanje preporuka, razvoj partnerskih projekata i slično.

Dodatne informacije o podršci razvoja partnerskih projekata možete dobiti upitom na podrska@acfcroatia.hr.

Povečanje slova