On-line savjetovanje za potencijalne prijavitelje na Poziv za prijavu velikih projekata

Fond za aktivno građanstvo u Hrvatskoj raspisao je 10. ožujka 2020. javni Poziv za prijavu velikih projekata koji će biti otvoren do 11. svibnja 2020. godine za podnošenje projektnih sažetaka. Raspoloživi iznos podrški je 3.150.000 eura. Financijske potpore u iznosu od 90 000 do 150 000 eura dodjeljivati će se organizacijama za provedbu projekta u trajanju od minimalno 24 do maksimalno 36 mjeseci.

Sve detalje o Pozivu možete pronaći u Uputama za prijavitelje.

S obzirom na aktualno stanje, Fond za aktivno građanstvo u Hrvatskoj omogućio je on-line savjetovanje za sve zainteresirane prijavitelje na Poziv za velike projekte. On-line savjetovanja će se održavati u slijedećim terminima:

  • 10. travnja, petak od 10 do 11.30 sati,
  • 16. travnja, četvrtak od 10 do 11.30 sati i
  • 17. travnja, petak od 10 do 11.30 sati.

Po pojedinom terminu on-line savjetovanja mogu se prijaviti maksimalno tri organizacije, gdje će svaka od organizacija imati mogućnosti konzultacija od 30 minuta.

Za željeni datum on-line konzultacija se morate prijaviti najkasnije dva dana ranije. Uvjet za prijavu na savjetovanje je da unaprijed dostavite popunjen predložak projektne ideje iz natječajne dokumentacije na hrvatskom jeziku, na adresu e-pošte podrska@acfcroatia.hr.

Grupe će se formirati prema redoslijedu prijava do popunjenja raspoloživih mjesta u pojedinoj grupi. U slučaju da u željenom terminu više nema mjesta, prebacit ćemo vas u prvi slobodan termin te o tomu obavijestiti na adresu e-pošte navedene u prijavnom obrascu za konzultacije. Nove termine on-line konzultacija ćemo dodati prema potrebi.

On-line savjetovanje se provodi na platformi Zoom i za sudjelovanje na konzultacijama morate imati na raspolaganju internetsku vezu.

Pozivamo sve zainteresirane za sudjelovanje na on-line savjetovanjima u jednom od predloženih termina, da ispune prijavnicu OVDJE .

Povečanje slova