Novi Ad hoc akcijski projekti

Pored velikih, početak veljače donio je i dva nova ugovorena AHA projekta i preporuku za ugovaranje prvog ad hoc projekta na području Brodsko-posavske županije.

Udruga građana Pravica iz Karlovca i Centar za edukaciju i zaštitu potrošača iz Bilja započeli su s provedbom projekata odobrenih 11. siječnja. Više informacija o aktivnostima i očekivanim rezultatima ovih projekata možete pronaći OVDJE.

Povjerenstvo za odabir je na sjednici održanoj 5. veljače preporučilo za ugovaranje ad hoc akcijski projekt Informativno pravnog centra iz Slavonskog Broda koji je prijavljen u okviru učinka 3 ovog Poziva. Ugovaranje projekta će biti dovršeno tijekom idućih tjedan dana, a provedba se očekuje od ožujka do svibnja. Partneri na projektu su Romska udruga mladih Hrvatske i osnovna škola “Hugo Badalić” iz Slavonskog Broda.

Podsjećamo, kako bi što kvalitetnije odgovorili na rastuće potrebe za brzim odgovorima udruga u području zagovaranja, aktivnog građanstva te zaštite ljudskih prava, ubrzali smo proces odabira i ugovaranja projekata prijavljenih na Poziv za ad hoc akcijske projekte. Iduća sjednica Povjerenstva će se održati već 19. veljače i na toj sjednici će se odlučivati o prijavama koje su zaprimljene od 23. siječnja do 7. veljače. Više o postupku i kalendaru prijava pogledajte OVDJE.

Povečanje slova