Najavljujemo: Uspostava bilateralne suradnje (Online Matchmaking Event) – 27.10.2021.

Radni sastanak za poticanje bilateralne suradnje (Online Matchmaking Event) u okviru Fonda za aktivno građanstvo u Republici Hrvatskoj će se održati u srijedu, 27. listopada 2021. godine, od 11 do 13 sati.

Ovaj radni sastanak pripremljen je u suradnji  između Upravitelja Fonda za aktivno građanstvo u Republici Hrvatskoj s Norveškim Helsinškim odborom za ljudska prava i Islandskim centrom za ljudska prava.

Cilj sastanka je omogućiti i olakšati povezivanje i bilateralnu suradnju organizacija civilnog društva (OCD) iz Hrvatske s organizacijama civilnog društva iz zemalja donatora (Island, Norveška i Lihtenštajn). Potičemo razvoj postojećih partnerstava i ostvarivanje novih!

Bit će to prilika za razmjenu iskustava i najboljih praksi za ostvarivanje kvalitetne i uspješne bilateralne suradnje u područjima ljudskih prava, demokracije, ravnopravnosti spolova, socijalne pravde i osnaživanja ranjivih skupina.

Sastanak je namijenjen onim organizacijama koje se planiraju prijaviti ne trenutno otvoreni Poziv 5 za prijavu srednjih projekata, o čemu više informacija možete pronaći na poveznici https://acfcroatia.hr/srednji-projekti/.

Sudjelovanje je moguće isključivo uz prethodnu registraciju putem popunjavanja obrasca dostupnog OVDJE najkasnije do petka, 22. listopada 2021. godine. Napominjemo kako je obrazac potrebno popuniti na engleskom jeziku.

Svi prijavljeni sudionici će najkasnije do 26. listopada 2021. godine dobiti e-poštu s poveznicom za sastanak putem ZOOM aplikacije.

Radni jezik sastanka je engleski.

Povečanje slova