Pregled podrške zainteresiranim prijaviteljima na Poziv za male projekte

Razmišljate o prijavi na Poziv za male projekte? Niste sigurni je li ovaj Poziv baš za Vašu organizaciju? Pogledajte snimku info radionice koja je dostupna OVDJE! Imate nekoliko pitanja oko uvjeta Poziva, nije vam najjasnije koji troškovi su prihvatljivi, a koji ne ili tko sve spada u ranjive skupine? Pogledajte zbirku često postavljanih pitanja i odgovore OVDJE. Ako ne nalazite odgovor među njima, svoje pitanje možete postaviti na adresu e-pošte podrska@acfcroatia.hri odgovor ćete dobiti u najkraćem roku.

Imate ideju za projekt, ali niste sigurni koliko je prikladna za ovaj Poziv i u kojem smjeru je treba razvijati? Prijavite se za online usmeno predstavljanje svoje ideje timu ACF Hrvatska koji će vam dati povratnu informaciju o jakim i slabim stranama projektne ideje. Pitate se kako se najbolje pripremiti za predstavljanje projekta, na što se fokusirati, koliko detaljno trebate opisati ideju? Upute za pripremu dostupne su OVDJE, a OVDJE i OVDJE možete saznati još više o vještini usmenog predstavljanja projekta/proizvoda/organizacije koja se zove PITCH.

Muči vas okvir rezultata Fonda? Učinci, rezultati, povezani pokazatelji, aktivnosti, s koje strane krenuti? Mislili smo i na to, naravno. Pogledajte Vodič kroz okvir rezultata koji je izrađen baš za ovaj Poziv.

U redu, projektna ideja je provjerena i spremni ste za popunjavanje obrazaca, ali nemate (dovoljno) iskustva s obrascima i prijavama na javne pozive? Nema problema, prijavite se za radionicu razvoja projektnog prijedloga proračuna! U ponudi su tri datuma, a ako bude potrebno dodat ćemo ih još.

Vjerujemo kako ćete pronaći jedan ili više oblika podrške koji  najbolje odgovara(ju) potrebama vaših organizacija. Ne zaboravite, rok za slanje prijave je 31. svibnja 2021. godine u podne na adresu prijava.mali@acfcroatia.hr. I ne morate biti najbrži s prijavom, važna nam je kvaliteta i utjecaj na zajednicu.

Povečanje slova