Poziv na online radionice o razvoju projektnog prijedloga i proračuna

U okviru Poziva za prijavu malih projekata Fonda za aktivno građanstvo u Hrvatskoj pozivaju se zainteresirani prijavitelji na online radionice o razvoju projektnog prijedloga i proračuna.

Cilj radionica je predstaviti standardnu strukturu prijedloga projekta (opisni dio i proračun), te postići elementarnu razinu uvježbanosti sudionika u određivanju opisa problema, ciljeva, aktivnosti i rezultata prijedloga projekta. Sudionici će naučiti osnovne korake planiranja i pisanja prijedloga projekta kako bi svoje projekte kvalitetno predstavili potencijalnim donatorima kroz različite zadane obrasce.

Radionice su namijenjene predstavnicima zainteresiranih prijavitelja na Poziv za prijavu malih projekata bez ili s malo iskustva u pisanju prijedloga projekta i dio su programa jačanja kapaciteta organizacija civilnoga društva. Broj sudionika je ograničen na 25, a zainteresirani za sudjelovanje se mole da se na radionicu prijave samo ako na istoj mogu sudjelovati za cijelo vrijeme njezina trajanja te samo ako mogu osigurati opremu potrebnu za aktivno i nesmetano sudjelovanje na radionici i neposrednu usmenu komunikaciju s voditeljima i drugim sudionicima radionice (funkcionalne slušalice i mikrofon ili zvučnici i slično). Jedna organizacija može prijaviti sudjelovanje samo jedne osobe na radionici.

Svi prijavljeni sudionici po isteku roka za prijavu na radionicu elektronskom poštom će dobiti poveznicu za pristupanje radionici.

Radionice će se održavati na cloud platformi Zoom prema sljedećem rasporedu:

  • 26. travnja, od 09:00 do 15:00 sati; rok za prijavu je 23.04., do 12:00 sati;
  • 3. svibnja, od 09:00 do 15:00 sati; rok za prijavu je 29.04., do 12:00 sati;
  • 10. svibnja, od 09:00 do 15:00 sati; rok za prijavu je 06.05., do 12:00 sati; PRIJAVE SU ZATVORENE 5.5.2021. RADI POPUNJENJA SVIH SLOBODNIH MJESTA.

U slučaju većeg interesa, Upravitelj Fonda će dodati još jedan termin održavanja radionice.

Povečanje slova